Včelařství Horákovi | Zinková mast 30 ml

Přírodní zinková mast vhodná ke každodennímu mazání, která je účinná proti opruzeninám, v boji s akné u dětí i dospělých, i na kvasinkový ekzém kůže.

 

Dostupnost Skladem
180 Kč
Včelařství Horákovi | Zinková mast 30 ml

Mast je certifikována pro děti již od narození, má 100% přírodní složení a neobsahuje vodu, parabeny, umělá aromata ani umělé látky. Doporučuje se pro každodenní užívání jako prevence proti opruzeninám, na již vzniklé opruzeniny, na akné u dětí i dospělých. Velmi se osvědčila také na kvasinkový ekzém kůže často zaměňovaný za atopický ekzém.

Mast obsahuje 43 % velmi vysoce ceněného jojobového oleje, jehož zázračné účinky jsou popsány níže. 

Nepoužívejte při přecitlivělosti na oxid zinečnatý.

Objem: 30 ml 

 

Trvanlivost: Výrobce mast po otevření doporučuje spotřebovat do šesti měsíců.

Skladování: Mast nutné je skladovat mimo sluneční záření při teplotách do 25° C.

Složení: Butyrospermum Parkii Butter (bambucké máslo), Simmondsia Chinensis Seed Oil (za studena lisovaný jojobový olej), Zinc Oxide (oxid zinečnatý), Tocopherol (přírodní vitamín E)

 

,,Bambucké máslo – dokonale pečuje o podrážděnou, narušenou kůži, zklidňuje ji při alergii, štípnutí hmyzem, při omrzlinách či naopak po spálení od slunce. Doslova zázračně zlepšuje stav popraskaných rukou či rtů. Urychluje hojení drobných ranek a odřenin.

Jojobový olej – má protizánětlivé účinky, dokáže hojit rány a předcházet jizvám. Je výjimečný v péči o aknózní pleť, což dokázala i rozsáhlá studie Ústavu farmakologie a toxikologie v Káhiře. Jojobový olej v pleti podporuje tvorbu kolagenu a ten je přímo odpovědný za růst nové kůže, který je nezbytný u hojení popálenin, hlubokých jizev a ran. Jojobový olej také činí kůži odolnější vůči nepříznivým vlivům a vytváří účinnou bariéru bránící dehydrataci pokožky.

Oxid zinečnatý – je přírodní pigmentový minerál, ve formě bílého prášku. Je netoxický, dobře absorbován pokožkou, nedráždí ji a nevyvolává alergické reakce. Vhodný je i pro jemnou dětskou pokožku. Používá se v kosmetice pro citlivou, podrážděnou a poškozenou pleť se sklonem k akné. Urychluje hojení, předchází vzniku jizev. Pro svou schopnost absorbovat přebytečnou vlhkost, pohlcovat pachy a zabraňovat množení bakterií, je vhodnou ingrediencí při výrobě deodorantů. Je také bezpečnou přísadou opalovacích přípravků, v nichž plní úlohu fyzikálního UV filtru nedráždivého pro pokožku (zabraňuje pronikání UV záření do pokožky).

Vitamín E – patří do skupiny vitamínů rozpustných v tucích. Jedná se o jeden z nejdůležitějších antioxidantů, tedy látek, které chrání buňky před poškozením. Jde o přírodní konzervant" Včelařství Horákovi 

 

Nastavení cookies

Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost

Nezbytné (vždy aktivní nelze vypnout)
Tyto cookies jsou potřeba, aby web fungoval správně
Analytické
Pomáhají nám pochopit, jak web používáte. S jejich pomocí ho můžeme zlepšovat
Profilující (marketingové)
Díky těmto cookies vám můžeme zobrazovat relevantní obsah a reklamy, které pro vás mohou být zajímavé a užitečné

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení